Western Digital WD40E31X
Western Digital

SSHD Desk Blue 4TB 3.5 SATA 6Gbs


€ 167,

90

Prijs/st, excl. BTW

Bestelnummer: 3466853
Partnummer: WD40E31X
EAN: 718037837734
Niet op voorraad, levertijd ca. 2 weken

Omschrijving

WD Blue WD40E31X - Hybride harde schijf - 4 TB (8 GB Flits) - intern - 3.5" - SATA 6Gb/s -buffer: 64 MB

Aantal:


WD Blue hybride Solid State-station (SSHD) combineert een ruime hoeveelheid SSD-technologie op basis van NAND-flashgeheugen met een enorme opslagcapaciteit op harde schijf in een enkel apparaat. De technici van WD hebben de beste eigenschappen van SSD en HDD gecombineerd tot een hybride die de algehele systeemprestaties kan verbeteren, waardoor systemen sneller worden opgestart, toepassingen sneller worden geladen en de reactiesnelheid toeneemt in vergelijking met traditionele harde schijven.

WD Blue laat krachtige SSD-technologie op basis van NAND-flashgeheugen kennismaken met de enorme opslagcapaciteit van traditionele harde schijven, waarbij beide worden gecombineerd om de algehele computerervaring te verbeteren. Een enkel WD Blue SSHD-station biedt een geoptimaliseerde, alles-in-één oplossing waarbij SSD-achtige prestaties en de enorme opslagcapaciteit van harde schijven worden gecombineerd in een enkel apparaat.

Een optimale hoeveelheid ingebouwde SSD-technologie op basis van NAND-flashgeheugen stelt WD Blue SSHD's in staat vier tot vijf keer snellere prestaties te leveren dan traditionele 5400 tpm harde schijven, volgens PCMark Vantage.

Met behulp van een geavanceerde reeks van algoritmen houden WD Blue SSHD's het gegevensgebruik van de SSHD bij, waarbij de prioriteit wordt gegeven aan veelgebruikte gegevens voor snelle toegang in het Solid State-gedeelte van het apparaat, het systeem zich aanpast, leert en wordt geoptimaliseerd bij toevoeging van nieuwe toepassingen en verandering van gebruikte opdrachten na verloop van tijd. Deze geavanceerde algoritmen zijn opgenomen in de firmware van de SSHD, waardoor het mogelijk wordt intelligente afwegingen te maken met betrekking tot de gegevens die in NAND-flashgeheugen moeten worden opgeslagen, zonder dat dit wordt beïnvloed door de stuurprogramma's van de host of van gerelateerde opslagprogramma's. Door SSD-achtige prestaties te koppelen aan een enorme opslagcapaciteit op harde schijf, heeft WD een intelligent hybride station gecreëerd dat echt het beste van beide werelden biedt.

Power users zoals digitale kunstenaars, fotografen en gamers zullen blij zijn met de ultrahoge lees- en schrijfsnelheden van de WD Blue SSHD bij het bewerken van hun grote creatieve en multimediabestanden. De capaciteitsbeperkingen van een zelfstandige SSD zijn niet langer een probleem. De WD Blue SSHD beschikt over voldoende capaciteit voor een compleet digitaal portfolio, met uitmuntende, SSD-achtige snelheid voor een betaalbare prijs.

Een spelsysteem dat is uitgerust met een WD Blue SSHD kan sneller spellen laden, automatisch opslaan en overschakelen tussen niveaus in vergelijking met traditionele harde schijven. De ultrasnelle respons van het station resulteert in een soepele spelervaring en de extra capaciteit betekent dat gamers meer van hun steeds groter wordende spelbestanden kunnen opslaan.

De WD Blue SSHD is uitgerust met de optimale hoeveelheid NAND-flashgeheugen om snelle, SSD-achtige prestaties te leveren met hoge opslagcapaciteit, waardoor de kosten lager worden en de capaciteit hoger in vergelijking met zelfstandige SSD's.

Het WD Blue SSHD hybride station is een zelfstandige eenheid in een traditioneel HDD-formaat en kan net zo gemakkelijk worden geïnstalleerd als elke traditionele harde schijf zonder dat speciale stuurprogramma's of downloads zijn vereist. WD Blue SSHD's zijn compatibel met de meeste standaard computerconfiguraties, met inbegrip van pc en Mac.

WD Blue SSHD's zijn getest op hoge prestaties in pc's, werkstations met hoge prestaties en spelconsoles.

Eisen aan de omgeving

Schokbestendigheid30 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)350 G
Temperatuur bij opslag-40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf0 - 60 °C

Energie

Ingangsspanning5, 12
Stroomverbruik38,6 W
Stroomverbruik (idle)4,75 W
Stroomverbruik (in standby)0,57 W
Stroomverbruik (lezen)6 W
Stroomverbruik (schrijven)6 W

Gewicht en omvang

Breedte101,6 mm
Diepte147 mm

Gewicht en omvang

Gewicht450 g
Hoogte25,4 mm

Harde schijf

Drive, omvang buffer64 MB
Harde schijf, omvang3.5"
Harde schijf-interfaceSerial ATA III
Hybride harde schijf (H-HDD) cachegeheugen8 GB
Opslagcapaciteit harde schijf4000 GB
RoHS complianceJa
Soort apparaatHybride hdd
Start/stop-cycli300000

Verpakking

Aantal1