Een website laten maken in schoonebeek?

Een goede website is in de huidige tijd voor elk bedrijf of elke instelling een absolute noodzaak. Potentiele relaties kijken veelal als eerste naar uw website op het internet. De eerste indruk die zij van uw bedrijf krijgen is die van uw website! Zorgt u er daarom altijd voor dat deze goed vormgegeven en gemakkelijk navigeerbaar is.
CDM-iT Emmen kan en wil u hierbij graag van dienst zijn en voor u een professionele website maken!

Ook op zoek naar een professionele en betaalbare website?

Neem gerust contact met ons op voor advies en een goed gesprek.
0591-648 649

SEO optimalisatie

Elke website moet op een goede manier geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. U wilt toch gevonden worden wanneer klanten zoeken op Google of Bing?

SEO (Search Engine Optimalisation) is één van de kennisgebieden van CDM-iT. Wij kunnen samen met u de juiste strategie kiezen zodat ook ú gevonden wordt door uw doelgroep.

Responsive ontwerp

Eén website voor alle apparaten. Desktop-scherm, tablet of smartphone.. uw site is altijd duidelijk en goed leesbaar. Het design past zich aan aan de grootte van het venster (probeer het maar eens...)

een site voor alle media

CMS en Webshops ontwerpen en bouwen

Elke ondernemer is zich er inmiddels van bewust: het internet is de nieuwe economie. Daarom is het voor elk bedrijf uit schoonebeek belangrijk zich op een goede en effectieve manier te presenteren op dit internet. Een site die modern, duidelijk en eenvoudig door uzelf te onderhouden is.
CDM-iT maakt websites en webshops op basis van deze principes. Duidelijk, "state of the art" en voor een hele redelijke prijs. Natuurlijk wilt u ook gevonden worden op bijvoorbeeld Google en moet er soms iets nieuws gemaakt worden. Ook hierbij kunnen we u snel helpen.
CDM-iT Wordpress Specialisten

De Wordpress specialist uit schoonebeek!

Uw website moet altijd actueel zijn. Daarom hanteren we Wordpress als beheersysteem. U plaatst eenvoudig nieuwe pagina's en berichten op de website via een eenvoudig Content-beheer systeem. Allemaal (indien gewenst) gehost op onze eigen snelle cloudservers.Voor meer informatie kunt u o.a. terecht op de website van Wordpress

Portfolio ... bekijk ons werk

website laten maken: tcb

tcbargeres.nl

Tennisclub Bargeres, de grootste in Drenthe, is een gezellige en actieve tennisvereniging. Sporten met plezier, daar draait het bij ons om. Liefhebbers van alle speelsterktes en van alle leeftijden zijn welkom bij onze club. Bij TCB spelen we recreatief, maar ook prestatief tennis wordt actief gepromoot bij onze club. TCB heeft dan ook een groot aantal landelijke en regionale competitieteams.
ontwerp backoffice CMS responsive SEO

van dalen schoenen: website laten maken

vandalen.nl / vandalenschoenen.be

In 1873 begon de heer van Dalen, in het Brabantse 's-Gravenmoer, met de productie en verkoop van schoenen. De eerste winkels die werden geopend, waren gevestigd in de driehoek Leiden, Den Haag en Rotterdam. Van Dalen heeft 39 winkels, 33 in Nederland en 6 in België. De van Dalen winkels zijn in zowel in Nederland als België gevestigd in het centrum van de grote steden. Naast het eigen merk van Dalen worden ook andere topmerken verkocht zoals Cruyff, Esprit, Hugo Boss, Timberland, Tommy Hilfiger, Le Coq Sportif, McGregor. Van Dalen biedt een modieuze collectie voor de consument die ook veel waarde hecht aan kwaliteit en service
ontwerp backoffice Retailium koppeling webshop CMS responsive SEO


website laten maken: mulders meubeldorp

muldersmeubeldorp.nl

IB.G.Mulder was 18 jaar toen hij bij zijn moeder in de "zaak" kwam. Het heette destijds Mulder's Warenhuis, een soort winkel van Sinkel,waar ook wasmachines en koelkasten werden verkocht. 50 jaar geleden werd met een kleine meubelafdeling gestart en rond 1980 werd er helemaal op de verkoop van meubelen overgegaan. Mulder's meubeldorp is uitgegroeid tot een van de grootste meubelzaken van Noord nederland Aan het meubeltoerisme naar Vriescheloo lijkt geen eind te komen. Het pittoreske en lommerrijke plaatsje aan de noordelijke rand van Westerwolde wordt overspoeld met bezoekers uit Noord-Nederland, ja zelfs tot ver uit Duitsland
ontwerp CMS responsive

website laten maken: cats advocaten

advocats.nl

Cats Advocaten is een kantoor dat zich al meer dan 30 jaar richt op het oplossen van problemen van particulieren en bedrijven in de regio Emmen. Het kantoor is gelegen op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Emmen met voldoende parkeergelegenheid. Zij kenmerken zich door kwaliteit, kennis en ervaring, betrokkenheid, persoonlijke sfeer en aanpak.
ontwerp CMS responsive SEO


website laten maken: vifa enclosures

vifa-enclusores.nl

ViFa Enclosures levert hoogwaardige industriebehuizingen in diverse kunststoffen en op maat gemaakte behuizingen voor elke specifieke toepassing. Zij bieden uitgebreide productkennis en kwaliteit. Door hun flexibiliteit leveren zij die oplossingen waar u om vraagt.
ontwerp CMS responsive SEO SSL

hemmen bv: website laten maken

hemmen-bv.nl

Hemmen Aanneming Wegenbouw BV is een familiebedrijf met een geschiedenis van ruim 60 jaar. Met onze ca. 45 vaste medewerkers hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse disciplines binnen de infra branche. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Nederland, maar ook zijn regelmatig projecten buiten deze regio gerealiseerd.
ontwerp CMS responsive SEO SSL