Uw computer- en netwerkproblemen snel opgelost

CDM-iT verzorgt voor meerdere bedrijven in oosterhesselen het volledige beheer van de computersystemen, servers en het netwerk. Heeft u een probleem waar u even niet uit komt? Neem gerust contact met ons op voor hulp en advies.
0591-648 649

Klik hier voor het downloaden van QuickSupport Windows of Quicksupport MAC

Onze werkwijze

Bij CDM-iT geloven we in simpele en effectieve oplossingen. Waarom moeilijk doen als het ook eenvoudig kan? Nooit automatiseren omdat het "zo mooi is" of "omdat het kan" maar altijd op basis van uw wensen. Wij kiezen de meest effectieve, betrouwbare en betaalbare oplossing voor deze wensen! Door onze ervaring (sinds de oprichting in 1993) kunnen we u helpen van het oude MS-DOS tot de nieuwste Cloud technieken

Uw systeembeheer uitbesteden in oosterhesselen?

Een goed en betrouwbaar netwerk is voor elk bedrijf van levensbelang. De PC is inmiddels onmisbaar op elke werkplek. Uw werknemers op kantoor zijn vaak totaal afhankelijk van de PC om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarom doet CDM-iT er alles aan om storingen te voorkomen en, indien nodig, zo snel mogelijk te verhelpen.

Uren-Strippenkaart

Sinds kort hebben we de mogelijkheid om een uren-strippenkaart aan te schaffen. U profiteert hiermee van diverse voordelen, waaronder een aanzienlijke besparing op de kosten per uur.

Uw eigen systeembeheerder

Uw business is niet het onderhouden van een netwerk of het oplossen van storingen. Sterker nog: Wanneer ú dit gaat doen kost het dubbel. Uw systeem werkt al niet en u richt zich niet meer op uw core business.

Bij CDM-iT willen we u graag ontzorgen. Wij lossen eventuele problemen voor u op. Maar beter nog: door proactief te zijn en uw netwerk met regelmaat te controleren kunnen we veelal problemen voorkomen.

Voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van uw IT-infractuctuur en wensen) heeft u de beschikking over een vaste systeembeheerder met meer dan 30 jaar ervaring achter zich. Hij kent uw bedrijf, kent de mensen en weet welke zaken er spelen. Hij zal ervoor zorgen dat uw systemen zo goed mogelijk presteren en uw bedrijf dus echt helpen zo productief mogelijk te zijn.