Uw systeembeheer uitbesteden in emmen?

Een goed en betrouwbaar netwerk is voor elk bedrijf van levensbelang. De PC is inmiddels onmisbaar op elke werkplek. Uw werknemers op kantoor zijn vaak totaal afhankelijk van de PC om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarom doet CDM-iT er alles aan om storingen te voorkomen en, indien nodig, zo snel mogelijk te verhelpen.

Focus en eenvoud. Eenvoudig kan veel moeilijker zijn dan complex: je moet harder werken om zo te denken dat het eenvoudig wordt. Maar het is het uiteindelijk waard, omdat je, als je eenmaal op dat punt bent, bergen kunt verzetten.

Steve Jobs, 1955 - 2011

Een computer kunt u op elke straathoek kopen, maar waar vindt u een bedrijf dat ook in emmen klaar staat als er problemen zijn?
  (0591) 648 649


Onze werkwijze

Bij CDM-iT geloven we in simpele en effectieve oplossingen. Waarom moeilijk doen als het ook eenvoudig kan?

Nooit automatiseren omdat het "zo mooi is" of "omdat het kan" maar altijd op basis van uw wensen. Wij kiezen de meest effectieve, betrouwbare en betaalbare oplossing voor deze wensen!

Door onze ervaring (sinds de oprichting in 1993) kunnen we u helpen van het oude MS-DOS tot de nieuwste Cloud technieken.

Uren-Strippenkaart

Sinds kort hebben we de mogelijkheid om een uren-strippenkaart aan te schaffen. U profiteerd hiermee van diverse voordelen, waaronder een aanzienlijke besparing op de kosten per uur. Voor meer informatie, klik hier.

Een computerwinkel emmen?

CDM-iT op het waanderveld in Emmen levert computers en accessoires zoals monitoren en printers van veel bekende merken. Zo zijn wij officieel partner van HP en Dell.

Hoewel we geen echte computerwinkel zijn (bij ons vindt u geen grote stellages met allerlei computers en servers) kunnen we zowel de particulier als uw bedrijf voorzien van een gedegen advies en hulp bij aanschaf van uw computer. Kom gerust binnen voor een goed gesprek en een kopje koffie of klik hier voor meer informatie!