Uw harde schijf kapot

CDM-iT heeft in de afgelopen jaren ruime kennis en ervaring opgedaan met het herstellen van defecte of verloren data van harddisks, een externe harde schijf, of Flash-disk (usb-stick). Heeft u een schijf die door een softwarematige- of mechanische fout niet meer leesbaar is? Is er geen functionerende of goede backup aanwezig? Neem direct contact op met CDM-iT. Veelal is de data op de harddisk nog te redden, en kunt u uw bedrijfskritische data, of u persoonlijke data (foto's, documenten, email) toch nog terugkrijgen.

Verwijderde bestanden terughalen

Ook wanneer u per ongeluk documenten, foto's of andere bestanden heeft gewist kan CDM-iT Emmen voor u veelal een reparatie uitvoeren. Belangrijk is dat u uw PC zo snel mogelijk uitzet, en niets meer wegschrijft op de harde schijf. U loopt dan namelijk het risico de verwijderde bestanden te overschrijven!

Belangrijk: Voorkom ten allen tijde dat er op welke wijze dan ook op de defecte disk geschreven wordt! Wanneer er data op de defecte of geformatteerde schijf wordt geschreven is de kans op dataverlies vele malen groter!


Heeft u dataverlies als gevolg van een defect harde schijf of usb stick en geen goede backup beschikbaar?
Bel direct 0591 - 648 649


Onze werkwijze

CDM-iT voert eerst een analyse uit op uw defecte harddisk. U kunt het beste het complete systeem bij ons afleveren.

Soms kan het gebeuren dat de schijf door een mechanisch defect niet meer benaderbaar is. De schijf wordt dan in een speciaal laboratoium opengemaakt en de schijven worden sector voor sector ingelezen. Na deze eerste analyse krijgt u van ons een overzicht van de te herstellen data of, in het tweede geval, het te verwachten percentage van te herstellen data.

Behandeling

Na akkoord voeren wij het daadwerkelijke dataherstel uit. U kunt deze hierna via FTP downloaden, en u ontvangt deze tevens via de pakketdienst op externe media van ons. Na ontvangst kunt u data op uw bestaande systeem terugzetten.